Nov 18, 2015

Kobiljski: Podići kvalitet za sledeća evropska iskušenja

Nakon poraza u šesnaestini finala Kupa CEV trener Crvene zvezde Dragan Kobiljski smatra da su njegovi izabranici dosta iskusniji posle dvomeča sa VaLePom.

Ovakve utakmice nas očekuju i u Kupu Izazivača. Nadam se da smo mi porasli u ove dve utakmice i da ćemo podići naš kvalitet za sledeća evropska iskušenja – izjavio je Strateg crveno-belih nakon meča, a onda je prokomentarisao i sam tok utakmice:

Znali smo da će biti izuzetno teško. Oni su počeli u najjačem sastavu, sa prvim dizačem Mikom Eskom koji nije igrao u Finskoj. U prvom setu smo sve vreme jurili vođstvo rivala i na kraju smo ih i prestigli i osvojili set. Drugi set smo počeli jako loše, ipak ušli u neizvesnu završnicu i u tom drugom setu je prelomilo njihovo iskustvo i naša greška kada smo im previše lako prepustili 25 poen. Skupili smo energiju da odigramo dobro treći set, ali četvrti smo opet loše otvorili. Potrošili smo mnogo energije da ih stignemo, došli do 23:21, ali preko toga nismo mogli protiv ove ekipe – zaključio je Kobiljski.

Kapiten Crvene zvezde Maksim Buculjević smatra da je njegovoj ekipi falilo malo iskustva.

Ostaje žal zbog toga što nam je falilo malo iskustva. Falilo nam je iskustvo od možda godinu dana da igranja zajedno, posebno igrači koji su zamenili one koji su otišli na kraju prošle sezone i mišljenja sam da bi tada, verovatno, prošli. Lepo je jer smo igrali protiv velikih igrača, borili smo se i nije mi žao što smo izgubili, što ćemo sada igrati Kup Izazivača. Možda nam je tu i mesto. Borićemo se u Kupu Izazivača i videćemo kako će biti – rekao je Buculjević.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji