Nov 13, 2015

Moj klub – Moja voda

Javno preduzeće “Drugi oktobar” i Odbojkaški klub Crvena zvezda potpisali su ugovor o saradnji u pres centru Sportskog društva Crvena zvezda.

Odbojkašice i odbojkaši Crvene zvezde će u narednom periodu koristiti vodu “Moja voda” koju proizvodi Javno preduzeće “Drugi oktobar” iz Vršca.

Drago mi je da danas možemo da predstavimo novog člana našeg sponzorskog pula. Ove godine uz naš klub će biti “Moja voda” koja će biti prisutna na utakmicama, ali i u kancelarijama i na pres konferencijama našeg kluba. Svi znate koliko je voda važna za sportiste i nadamo se da će nam “Moja voda” pomoći da ove godine imamo dobre rezultate kao što smo imali i do sada. Verujem da će i kompanija “Moja voda” u nama naći pravog partnera i da ovo neće biti kratkotrajna saradnja. Nadamo se da će trajati dugo vremena i da će biti veoma uspešna. Trudićemo se da obogatimo našu saradnju i da ćemo je u budućnosti proširiti – izjavila je Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda.

Prisutnim novinarima obratio se i predstavnik Javnog preduzeća “Drugi oktobar” g. Zoran Toskić koji je predstavio svoju kompaniju.

Mi smo pre par dana prešli iz društvenog u javno preduzeće. “Drugi oktobar” ima 650 radnika koji su raspoređeni u osam ekonomskih jedinica, a jedna od ekonomskih jedinica je i “Moja voda”, koja je osnovana pre 10 godina. Mi smo jedna od najuspešnijih firmi, ne samo u Vršcu, već i u čitavoj Srbiji. “Moja voda” je jedna od najboljih voda ne samo u našoj zemlji, nego i šire. To je prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem natrijuma i rastvorljivih materija. “Moja voda” je veoma dobra za sportiste, jer se voda ne zadržava u organizmu – rekao je između ostalog Zoran Toskić.

Direktor Crvena zvezda marektinga Zoran Avramović istakao je značaj ove saradnje.

Danas potpisujemo značajan Ugovor, jer je voda podrška ornaizmu, ali i podrška klubu. Odbojkaški klub Crvena zvezda već četiri godine promoviše slogan “Moj klub” i upseli smo da ga zadržimo i da se svake godine uz naš slogan, “Moj klub” ostvaruju dobri sportski rezultati. U vremenima kada nikome nije lako ne kuka mnogo, već radi i pokušava da stekne nove partnere i prijatelje. Danas, 13. novembra, “Moja voda” i “Moj klub – Zvezda” su napravili jedan lep i veliki korak napred u podržavanju onoga što jeste sport, a odbojka i Odbojkaški klub Crvena zvezda 70 godina rade na tome da se pokaže da je sport jedna od najlepših delatnosti danas – istakao je Zoran Avramović.

Ugovor o saradnji u ime “Moje vode” potpisao je Zoran Toskić, predstavnik Javnog preduzeća “Drugi oktobar”, a u ime OK Crvena zvezda Ana Avramović, generalni direktor kluba.

Nakon potpisivanja ugovora o sponzorstvu Zoran Toskić je u društvu čelnika OK Crvena zvezda i prisutnih novinara obišao trofejnu salu kluba.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji