Nov 27, 2015

Određeni parovi četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije

Prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije i nekadašnji trener Crvene zvezde Zoran Terzić, odredio je danas parove četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije, na žrebu koji je obavljen na štandu Odbojkaškog saveza Srbije u hali 1 “Beogradskog sajma” na 4. Međunarodnom sajmu sporta – “Susret šampiona”.

Zvezdine dame će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Kraguj Volejformom, dok će crveno-beli odbojkaši igrati protiv Niša.

Sportski direktor Crvene zvezde Laslo Lukač očekuje da obe ekipe opravdaju ulogu favorita i plasiraju se na Finalni turnir.

Favoriti smo u mečevima u obe konkurencije i cilj nam je da idemo do samog kraja takmičenja. Protivnici su adekvatni i mislim da ćemo u tim utakmicama pružiti maksimum i da ćemo se kvalifikovati u polufinala – izjavio je Lukač.

U konkurenciji odbojkašica, u četvrtfinalu jubilarnog, 50. Kupa Srbije sastaće se: Futog – NIS Spartak (Subotica), Kraguj Volejform (Kragujevac) – Crvena zvezda, Železničar (Lajkovac) – Vizura i TENT (Obrenovac) – Jedinstvo (Stara Pazova).

U četvrtfinalu 51. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša igraće: Jedinstvo (Stara Pazova) – Mladi radnik (Požarevac), Niš – Crvena zvezda, Ribnica (Kraljevo) – Novi Pazar i Kosovska Mitrovica – Vojvodina NS Seme (Novi Sad).

Žrebu su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik OSS i predsednik CEV, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, kao i predstavnici klubova.

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, pozdravio je goste i učesnike žreba, kojim su rukovodili Dušan Keser, predsednik Takmičarske komisije OSS, i Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL.

Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije odigraće se 22. i 26. decembra. U četvrtfinalu Kupa Srbije igraju se dve utakmice.

Propozicijama takmičenja, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti “zlatni set”.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji