Dec 10, 2015

Blagojević: Da nastavimo pobednički niz

Odbojkaši Crvene zvezde će po prvi put kao lideri u Viner Štetiše Super ligi dočekati naredno kolo. Samo dva dana nakon pobede u zaostalom meču nad Novim Pazarom izabranici Dragana Kobiljskog će gostovati u 8. kolu Radničkom u Kragujevcu.

Crveno-beli se nalaze u odličnoj formi. Nanizali su 6 maksimalnih trijumfa u šampionatu i puni samopouzdanja putuju u Kragujevac.

Odbojkaši Radničkog su posle poraza od Vojvodine (3:0) u 5. kolu ostvarili dve vezane pobede, protiv Partizana (3:1) i Inđije (0:3). Nalaze se na 6. mestu sa 4 pobede i 3 poraza uz 11 bodova.

Najbolji u pobedi nad Novim Pazarom bio je korektor Aleksandar Blagojević sa 22 osvojena poena.

Izuzetno smo zadovoljni pobedom protiv Novog Pazara. Prvenstveno zbog toga što se utakmica završila u tri seta i zbog toga što nismo potrošili mnogo snage. Verujem da i protiv Radničkog možemo da završimo utakmicu sa maksimalnim trijumfom i daćemo sve od sebe da tako i bude – rekao je Blagojević.

Za Crvenu zvezdu gostovanja u “Jezeru” nikada nisu bila laka i uvek su vodile velike borbe.

Radnički se u odnosu na prošlu godinu pojačao i doveo je neka zvučnija imena, tako da sigurno neće biti lako. Pogotovo zbog toga što igramo na njihovom terenu, u “Jezeru”. Bez obzira na sve to smatram da smo favoriti u tom duelu i da od nas zavisi kakav će biti ishod na kraju meča – istakao je korektor Zvezde.

Blagojević je pre dolaska u Ljutice Bogdana branio boje Radničkog i upravo on najbolje poznaje kakva atmosfera vlada u “Jezeru”.

I prošle godine kada smo igrali u Kragujevcu bilo mi je izuzetno drago da ponovo izađem na parket u “Jezeru”. Volim tu halu i vežu me veoma lepe uspomene za nju. Uvek sam maksimalno motivisan kada igramo protiv Radničkog i nadam se da ću i sutra uspeti da odigram meč na visokom nivou – zaključio je Blagojević.

Utakmica 8. kola Viner Štetiše Super lige između Radničkog i Crvene zvezde igra se u petak, 11. decembra, od 19 časova u Hali sportova Jezero u Kragujevcu. Meč će suditi Zoran Radovanović i Stanislava Simić.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji