Dec 16, 2015

Kobiljski: Opuštanje moglo skupo da nas košta

Odbojkaši Crvene zvezde su se plasirali u osminu finala Kupa izazivača posle pobede nad Hapoelom od 3:2.

Korektor Crvene zvezde Aleksandar Blagojević je rekao da su Izraelci pokazali mnogo više od onoga šta se od njih očekivalo.

Nismo očekivali ovako težak meč s obzirom na to da smo u Izraelu odigrali znatno lakšu utakmicu. Očigledno je da je ekipa Hapoela bila znatno motivisanija od nas. Nekako smo od početka igrali olako i mislili smo da smo već prošli. Pokazali su mnogo više od onoga što smo mi sami videli na skautingu i od onoga što smo očekivali – izjavio je korektor crveno-belih.

Naši odbojkaši su opušteno ušli u meč što je moglo skupo da ih košta.

Nije bilo treme, koliko je bilo opuštanja. Ekipa smo koja ne sme nikoga da potceni, a mi smo već u glavama pobedili i to nas je koštalo prva dva seta. U trećem i četvrtom smo zaigrali kako treba, doveli utakmicu u naš tok i na kraju završili pobedom, što nam je bilo veoma važno – konstatovao je trener Crvene zvezde Dragan Kobiljski.

Trener gostujuće ekipe Gal Galili je rekao da je ekipa posle prva dva seta ostala bez energije.

Počeli smo veoma dobro i tako smo igrali prvi i drugi set. Onda smo ostali bez energije i fokusa. Pokušali smo da se vratimo u taj-brejku, ali nam Crvena zvezda to nije dozvolila – zaključio je Galili.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji