Dec 4, 2015

Milutinović: Nema opuštanja u večitom derbiju

Samo dva dana nakon pobede na gostovanju u Izraelu i napornog puta odbojkaše Crvene zvezde očekuje večiti derbi. Crveno-beli u subotu gostuju Partizanu u okviru 7. kola Viner Štetiše Super lige.

Crvena zvezda se nalazi na trećem mestu na tabeli sa skorom od 4 pobede i jednim porazom i sa 12 bodova, ali i utakmicom manje. U sredu ih očekuje odloženi meč protiv Novog Pazara koji zauzima drugu poziciju. Partizan je osmi sa 2 pobede i četiri poraza uz 7 bodova.

Naši odbojkaši se nalaze u odličnoj formi. U seriji su od četiri maksimalne pobede u šampionatu, protiv Vojvodine NS seme, Inđije, Ribnice i Niša. Večiti rival je vezao dva poraza protiv Niša (3:2) i Radničkog (3:1).

Srednji bloker Crvene zvezde Vuk Milutinović zalečio je povredu zgloba i biće na raspolaganju treneru Kobiljskom.

U odnosu na prošlu sezonu Partizan je dosta oslabljen i naša očekivanja su najviša. Međutim, to nam ne daje za pravo da se opuštamo, pošto je Partizan i dalje dobra ekipa. Očekuje nas jedna dosta teška utakmica, kao i svaka ove sezone. Ako u meč budemo ušli hladne glave, bez velikog pritiska, verujem da ćemo ga rešiti u našu korist – izjavio je Milutinović.

Kada je susret večitih rivala u pitanju tajni i iznenađenja nema.

Poznajemo tim Partizana jako dobro. Igrali smo mnogo puta protiv njih. Mislim da ne mogu ni na jedan način da nas iznenade. U svakom slučaju bićemo oprezni i daćemo svoj maksimum – zaključio je Milutinović.

Utakmica 7. kola Viner Štetiše Super lige između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu 5. decembra od 17 časova u dvorani SC Vizura u Beogradu. Meč će suditi Svetlana Zotović i Predrag Balandžić.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji