Jan 21, 2016

Jedinstvo i Novi Pazar rivali crveno-belih u polufinalu Kupa

Odbojkašice Crvene zvezde igraće protiv Jedinsta iz Stare Pazove, dok će naši odbojkaši igrati protiv Novog Pazara u polufinalu Kupa Srbije.

Finalni turnir jubilarnog, 50. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica odigraće se 20. i 21. februara u Staroj Pazovi, a Finalni turnir 51. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša 27. i 28. februara u Požarevcu, saopšteno je danas na žrebu u beogradskom hotelu „M“.

U polufinalu odbojkašica igraće Crvena zvezda – Jedinstvo (Stara Pazova) i Vizura – NIS Spartak (Subotica)

Dobro poznajemo rivala. Vežu nas jako lepe uspomene iz Stare Pazove pre dve godine. I onda nismo bili u najboljoj formi. Iznenadili smo ekipe koje su bile favorizovane i osvojili smo Kup. U ovom momentu imamo malo problema sa sastavom ekipe i sa povredama. Nadam se da ćemo našu ekipu dovesti na jedan određeni nivo, jer kada je u pitanju osvajanje jednog trofeja mi i te kako imamo dodatni motiv i iskustva, tako da ćemo pokušati da iznenadimo domaćina finalnog turnira – izjavila je Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda.

U polufinalu odbojkaša Novi Pazar – Crvena zvezda i Mladi radnik (Požarevac) – Vojvodina NS Seme (Novi Sad).

U situaciji kada žreb odlučuje protivnika vi ne možete da birate. Novi Pazar je ekipa koju mi zaista respektujemo. U ovoj sezoni su napravili jedan dobar sastav, izvršili su i promenu trenera. Mislim da će to biti jedan dobar polufinalni meč, a pre svega nadam se našoj pobedi i plasmanu u finale – rekao je Laslo Lukač, sportski direktor crveno-belih.

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, pozdravio je učesnike i goste na žrebu, kojim su rukovodili Dušan Keser, predsednik Takmičarske komisije OSS, i Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL.

Marijana Boričić, prvi trener ženske juniorske reprezentacije Srbije, i Vladimir Vasović, prvi trener muške kadetske reprezentacije na turniru “Lokovolej 2015.”, kada je osvojena srebrna medalja, odredili su parove polufinala Kupa Srbije u obe konkurencije.

U konkurenciji odbojkašica, prijave za tehničku organizaciju dostavili su Jedinstvo iz Stare Pazove i NIS Spartak iz Subotice, koji je ponudio organizaciju Finalnog turnira u Senti.

U konkurenciji odbojkaša, Mladi radnik iz Požarevca je jedini dostavio kandidaturu za tehničkog organizatora Finalnog turnira.

Satnica utakmica će naknadno biti saopštena.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji