Feb 5, 2016

Okolić: Uvek smo maksimalno motivisani

Odbojkaši Crvene zvezde, aktuelni šampioni Srbije i lideri Viner Štetiše Super lige gostovaće Novom Pazaru u 13. kolu.

Crveno-beli su u sjajnoj formi, zabeležili su 11 uzastopnih trijumfa, a u prethodnom kolu pobedom nad Vojvodinom u Novom Sadu od 1:3 su se izdvojili na čelu tabele.

Za sledećeg protivnika će imati ekipu koja je ove sezone dosta pokazala i koja se trenutno nalazi na 3. mestu. U prvom delu sezone crveno-beli su trijumfovali sa 3:0, po setovima 25:13, 25:20, 25:21.

Srednji bloker Crvene zvezde Aleksandar Okolić ističe da naši odbojkaši maksimalno motivisano ulaze u svaki meč.

Ishod svake utakmice najviše zavisi od toga kako ćemo mi odigrati. Sve zavisi od našeg pristupa, naše igre, našeg zalaganja i motivacije koja nikad ne nedostaje – izjavio je Okolić.

Trener Dragan Kobiljski neće moći da računa na Vuka Milutinovića koji se razboleo, ali svi ostali igrači su spremni za gostovanje Novom Pazaru.

U proteklom periodu smo imali gust raspored i dosta teških utakmica. Bilo je nekih sitnih povreda, ali smo to sanirali u poslednjih nedelju dana. Sa nama neće putovati Vuk Milutinović koji se razboleo, ali svi ostali smo spremni da sutra odmerimo snage sa Novim Pazarom i odigramo na visokom nivou – rekao je srednji bloker crveno-belih.

Crvena zvezda i Novi Pazar će krajem februara odmeriti snage i na Finalnom turniru Kupa Srbije u Požarevcu kada se sastaju u polufinalu.

Duel sa Novim Pazarom će nam dobro doći kao priprema za polufinale Kupa, kada se ponovo sastajameo sa njima. Ukoliko budemo dobro odigrali ekipa će steći više samopouzdanja pred Finalni turnir Kupa Srbije – zaključio je Okolić.

Meč 13. kola Viner štetiše Super lige između Novog Pazara i Crvene zvezde na programu je u subotu 6. februara od 18 časova u Sportskoj dvorani Pendik u Novom Pazaru. Meč će suditi Vladimir Simonović i Aleksandar Petrović.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji