Mar 11, 2016

Milutinović: Moramo da budemo maksimalno ozbiljni

Ligaški deo takmičenja u Viner Štetiše Super ligi se završava za vikend i slede odlučujuće borbe za šampionsku titulu. AKtuelni šampion Crvena zvezda u poslednjem kolu gostuje ekipi Klek Srbijašume.

Crveno-beli su obezbedili lidersku poziciju i prednost domaćeg terena pred plej-of, dok Klek još uvek bije bitku za plasman u plej-of i opstanak u elitnom društvu. Nalaze se na pretposlednjem 9. mestu sa istim skorom (5-8) kao i Ribnica koja se nalazi ispred njih, ali sa tri boda više.

U prvom delu sezone naši odbojkaši su slavili ubedljivu pobedu od 3:0, po setovima 25:10, 25:15, 25:22.

Srednji bloker Vuk Miltunović upozorava da crveno-beli moraju biti maksimalno ozbiljni.

U meč ulazimo potpuno rasterećeni, ali u isto vreme i maksimalno ozbiljni. Svaku utakmicu moramo odigrati veoma ozbiljno. Oni nemaju šta da izgube i njima treba dobar rezultat kako bi obezbedili opstanak u elitnom društvu. Sigurno je da će dati sve od sebe, tako da mi moramo biti maksimalno ozbiljni i skoncentrisani. Ukoliko budemo odigrali na visokom nivou neće biti problema da zabeležimo novi trijumf – Izjavio je Milutnović.

Utakmica poslednjeg kola ligaškog dela nacionalnog šampionata između Kleka Srbijašume i Crvene zvezde na programu je u subotu 12. marta od 19 časova u Sportskoj dvorani Miloš Grbić u Kleku. Meč će suditi Dejan Rogić i Svetlana Zotović.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji