Jul 17, 2016

SRBIJA OSVOJILA SVETSKU LIGU!

SerbiasteamcelebratevictorywhileawardingceremonyaftertheFIVBWorldLeaguevolleyballFinalmatch

Muška seniorska reprezentacija Srbije osvojila je titulu pobednika Svetske lige, prvi put u istoriji! Srbija je u finalu Finalnog turnira Svetske lige 2016, savladala Brazil sa 3:0, po setovima 25:22, 25:22 i 25:21, posle 85 minuta igre.

Marko Ivović, primač Srbije, proglašen je za najboljeg igrača (MVP) i najboljeg napadača Finalnog turnira Svetske lige, a Srećko Lisinac za najboljeg blokera. Nenad Golijanin, predsednik OSS, predao je Lisincu trofej za najboljeg blokera, a dr Ari Grasa da Silva Filjo, predsednik FIVB, predao je trofej za najboljeg igrača Marku Ivoviću, a Draganu Stanković, kapitenu Srbije, trofej namenjen pobedniku Svetske lige.

Od igrača Crvene zvezde za reprezentaciju Srbije na Finalnom turniru Svetske lige nastupao je Aleksandar Okolić, dok je ulogu pomoćnog trenera Nikoli Grbiću obavljao trener crveno-belih Dragan Kobiljski.

Članovi ekipe Srbije u Svetskoj ligi ove godine bili su i Maksim Buculjević, Nemanja Jakovljević i Aleksandar Blagojević, a od nekadašnjih odbojkaša Crvene zvezde nastupali su kapiten Dragan Stanković, Neven Majstorović i Tomislav Dokić. Tim menadžer reprezentacije Srbije je sportski direktor crveno-belih Laslo Lukač.

Odbojkaški klub Crvena zvezda ovom prilikom čestita reprezentativcima Srbije, stručnom štabu i Odbojkaškom savezu Srbije na istroijskom uspehu!

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji