Oct 20, 2016

Munćan: Odmereno i jako

Odbojkaši Crvene zvezde u petak 21. oktobra (18 časova) dočekuju ekipu Spartaka iz Ljiga u okviru 2. kola Superlige Srbije.

Kapiten Crvene zvezde Nikola Munćan veruje da će naša ekipa osvojiti sva tri boda u ovom duelu.

Želimo kompletan plen, odnosno da osvojimo sva tri boda. Raspoloženje u ekipi pred utakmicu je vrlo dobro, atmosfera je na veoma zavidnom nivou i nadam se da će dugo ostati tako. Bilo bi dobro da meč sa Spartakom rešimo u svoju korist što pre, da ne traje dugo, da brzo završavamo setove, jer nas očekuje paklen ritam utakmica. Očekuje nas osmina finala Kupa Srbije, počinje i takmičenje u evro kupvoima i biće zaista naporno – izjavio je Munćan.

Srednji bloker Crvene zvezde ističe da svaka ekipa želi da pobedi šampione.

Nemaju sve ekipe iste ciljeve, što se tiče konačnog plasmana u ligi, ali svaka ekipa želi da pobedi Crvenu zvezdu. Na nama je da ove sezone držimo gard čvrsto i visoko i udaramo odmereno i jako – rekao je kapiten crveno-belih.

Očekuje se i povratak na teren primača servisa Aleksandra Škrbića kojeg je u proteklom periodu mučila povreda stopala.

Aleksandar Škrbić trenira po posebnom programu, a nadamo se da će i on sutra biti spreman i, ukoliko bude bilo potrebe, da će moći da pomogne ekipi da napravi što bolji rezultat – zaključio je Nikola Munćan.

Utakmica 2. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka iz Ljiga je na programu u petak, 21. oktobra od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Svetlana Zotović i Vladimir Cvetković.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji