Dec 16, 2016

Vizura – Crvena zvezda, prvi čin, subota 18,30

Ostalo je još malo do kraja 2016. godine, a odbojkašice Crvene zvezde će odigrati još tri meča i to sve sa jednim protivnikom. Rival crveno-belih biće aktuelni šampion Vizura, a prvi od tri duela je na programu u subotu 17. decembra (18,30 časova) u okviru 10. kola Superlige Srbije.

Nakon tog meča Crvena zvezda i Vizura će igrati još dva meča u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Dajemo sve od sebe na treninzima. Spremamo se maksimalno. Znamo da je ekipa Vizure kvalitetna, da imaju dobrog trenera, da dobro rade, da su po rezultatima do sada, ono što pokazuje i tabela, u samom vrhu. Mi igramo dosta promenljivo. Još uvek tražimo dodatno samopouzdanje kako bi pružali odlične partije, ali mislim da u ovom trenutku nema opravdanja za loše igre. Nadam se da ćemo ući dovoljno skoncentrisano u meč, da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo i neku pobedu protiv favorita za osvajanje trofeja ove sezone – izjavila je Mirjana Musulin, trener Crvene zvezde.

Zvezdine dame su igrale promenljivo u prvom delu sezone.

Na izmaku ove kalendarske godine, u globalu, nismo igrali loše. Negde gde smo podbacili, gde ostaje žal za trijumfom su mečevi upravo protiv favorita. Nažalost nismo se pokazali u nekom pravom svetlu. Ima zadovoljavajućih igara u nekim mečevima, naravno da ima pomaka u igri i samo je bitno da ne pravimo razliku između treninga i utakmica i da na mečevima funkcionišemo onako kako funkcionišemo na treningu – poručila je Musulin.

Zdravstveno stanje naše ekipe je mnogo bolje nego protekle sezone i Mirjana Musulin će i u duelima sa Vizurom na raspolaganju imati kompletan igrački kadar.

U odnosu na prošlu sezonu, nema velikih problema u timu. Naravno da ima onih sitnih povreda, pogotovo kod onih odbojkašica koje treniraju jako i koje treniraju svaki dan i po 4 sata. Naravno da kod njih uvek ima nekih bolova i sitnih zatezanja mišića. To ipak nisu ozbiljne povrede, to je nešto sa čime se suočava svaka ekipa, tako da smo zadovoljni zdravstvenim stanjem tima – zaključila je Mirjana Musulin.

Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Vizure i Crvene zvezde igra se u subotu 17. decembra od 18,30 časova u dvorani SC Vizura u Beogradu. Meč će suditi Zoran Radovanović i Jovan Jovanović.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji