Jan 27, 2017

Crveno-bele u subotu dočekuju TENT

Odbojkašice Crvene zvezde u subotu (19 časova) dočekuju drugoplasirani TENT u derbiju 13. kola Superlige Srbije.

Crveno-bele su vezale četiri pobede i nalaze se na četvrtom mestu na tabeli, a ukoliko savladaju Obrenovčanke izjednačiće se sa njima po broja pobeda.

S obzirom da smo izgubili 3:0 u Obrenovcu, u prvom delu prvenstva, iskreno se nadam da ćemo uspeti da im se revanširamo. Imamo dobru podlogu za to imajući u vidu da smo vezali četiri uzastopna trijumfa. Forma nam je u uzlaznoj putanji tako da smatram da smo spremni da pružimo još jedan dobar meč – izjavila je kapiten Crvene zvezde Nikolina Lukić, a potom je dodala:

Upoznati smo sa njihovom igrom. Dobra su ekipa, dobro igraju. Trenutno se nalaze u padu forme i to bi mogli da iskoristimo. Znamo sve njihove prednosti, ali i mane. Znamo odakle nam preti najveća opasnost i iskreno verujem da ćemo njihove slabosti uspeti da pretvorimo u našu prednost. Imali smo malih problema sa prehladama, ali se nadam da ćemo sve biti spremne u subotu i da ćemo pružiti svoj maksimum – zaključila je Lukićeva.

Utakmica 13. kola Superlige između Crvene zvezde i TENT-a na programu je u subotu 28. januara od 19 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice za meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Svetlana Zotović i Nevena Nešković.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji