Jan 4, 2017

Crveno-beli otputovali u Belgiju

Odbojkaši Crvene zvezde otputovali su rano jutros u Belgiju gde će odigrati prvi meč u 2017. godini. Crveno-beli će biti gosti ekipi Topvolej Kalant iz Antverpa u prvom meču šesnaestine finala Kupa CEV.

Trener Crvene zvezde Dragan Kobiljski očekuje vrlo neizvesnu borbu za osminu finala.

Čeka nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja je popunjena dobro na svim pozicijama u timu. Moraćemo mnogo da se potrudimo kako bi izborili što bolji rezultat, posebno u tom prvom meču u Belgiji – izjavio je Kobiljski.

Ekipa iz Antverpa u svom sastavu ima šest stranaca, uglavnom iz severne Evrope, a Elvisa Krastinsa crveno-beli su upoznali prošle godine u dvomeču sa finskom ekipom Valepa.

Stranci koji igraju u Antverpu su sigurno dobri igrači. Protiv nekih smo igrali prošle godine i znamo kakav kvalitet poseduju. Gledajući snimke njihovih utakmica samo se potvrdilo ono što smo znali i ranije, a to je da je Antverp jedna ozbiljna ekipa i da čemo sa njima odigrati vrlo neizvestan dvomeč – istakao je Kobiljski.

Trener crveno-belih u Finskoj neće moći da računa na primače Aleksandra Škrbića i Filipa Samardžića.

Aleksandar Škrbić je i dalje na listi povređenih igrača i nećemo moći da računamo na njega, kao ni na Filipa Samardžića koji neće putovati sa nama za Antverp – rekao je Kobiljski.

Prva utakmica šesnaestine finala Kupa CEV između Topvolej Kalanta i Crvene zvezde igra se u četvrtak 5. januara od 20,30 časova u Antverpu (Belgija). Meč će suditi Čevril Ebru Ajata iz Turske i Tiran Šaino iz Izraela.

Revanš utakmica se igra u dvorani USC Voždovac u Beogradu 18. januara.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji