Apr 3, 2017

Prva meč lopta za Zvezdu

Odbojkaši Crvene zvezde u utorak imaju prvu priliku da obezbede plasman u finale plej-ofa Superlige Srbije. Crveno-beli vode sa 2:1 u polufinalnoj seriji protiv Novog Pazara, koga će u četvrtom meču ponovo ugostiti.

Nakon poraza u prvoj utakmici u Novom Pazaru 3:2, naši odbojkaši su sa dve pobede od 3:1 preokrenuli rezultat u svoju korist.

Lepo je čuti da vodimo 2:1. Sada je veći pritisak na igračima Novog Pazara. Obezbedili smo majstoricu, u krajnjem slučaju, ali naš je cilj da rešimo pitanje pobednika već u sledećem meču. Nadam se da će se stvari odvijati u našu korist i da ćemo na kraju slaviti pobedu – izjavio je Nikola Petrović, tehničar Crvene zvezde.

Posle nešto slabijih početaka u drugom i trećem meču Zvezda je uspevala da se vrati i preokrene rezultat u svoju korist.

Prvi set u drugom meču u Novom Pazaru smo izgubili zbog nekih naših grešaka istim rezultatom, kao i u prethodnom meču 23:25. Ali nismo klonuli. Držali smo se naše igre i našeg sistema. Vratili smo se, kontrolisali igru i na kraju trijumfovali u oba meča. Spremni smo za nastavak borbe. Igraćemo svim srcem, jer ne postoji jači motiv od pobede i plasmana u finale plej-ofa – istakao je Petrović.

Četvrta utakmica polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u utorak 4. aprila od 16,30 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu, uz direktan TV prenos na RTS-u. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Igor Miljković i Aleksandar Petrović.

Crvena zvezda vodi sa 2:1 u polufinalnoj seriji i nedostaje joj još jedna pobeda za plasman u finale. U drugom polufinalnom duelu Vojvodina NS seme je savladala Jedinstvo iz Stare Pazove sa 3:0 u pobedama.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji