May 29, 2017

Pet novih potpisa na Marakani

Odbojkaški klub Crvena zvezda je nastavio sa trendom potpisivanja ugovora sa mladim igračima iz svog pogona.

Samo nedelju dana nakon što su svoju vernost crveno-belima potvrdili Prerdag Jevtić, Nikola Pavlović, Lazar Dodić i Marko Sinđelić, to su učinila još petorica odbojkaša.

U prisustvu Ane Avramović, generalnog direktora i Dejana Bojovića, sportskog direktora muških ekipa OK Crvena zvezda, nove ugovore sa Crvenom zvezdom potpisali su Aleksa Nestorović, Aleksa Štavlić, Vukašin Đurđević, Dušan Gmitrović i Danilo Pavlović.

Drago mi je da naša deca razumeju potencijal koji imaju i da shvataju koliko mi verujemo u njih i želimo da oni budu deo prvog tima u budućnosti. Potpisali smo ugovore sa pet primača servisa iz juniorskih kategorija Crvene zvezde Nestorovićem, Štavlićem, Đurđevićem, Dušanom Gmitrovićem i Danilom Pavlovićem. Neki od njih će biti deo prvog tima i sledeće sezone, neke ćemo poslati na pozajmicu. U svakom slučaju ovim potpisivanjem ugovora smo želeli da pokažemo da verujemo u njih i da je sada na njima da svojim predanim radom i trudom zasluže da budu deo prvog tima Crvene zvezde – izjavio je nakon potpisivanja ugovora Dejan Bojović.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji