Aug 8, 2017

Milenković: Presrećna sam zbog debija i medalje

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, osvajač bronzane medalje na Gran Priju u Nanđingu, doputovala je jutros preko Šangaja i Istanbula u Beograd.

Bronzane devojke i stručni štab na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu dočekali su Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Miljković prvi potredsednik OSS i Ivan Knežević generalni direktor OSS.

Odbojkašica Crvene zvezde Bojana Milenković na svom izvanrednom debiju za seniorsku reprezentaciju osvojila je bronzanu medalju.

Pre svega sam presrećna što sam uopšte učestvovala na Gran priju i što sam bila deo seniorske reprezentacije Srbije. Ovo je moje prvo seniorsko takmičenje za reprezentaciju Srbije, pa još i medalja, mislim da stvarno nema veće sreće. Na sva tri vikenda smo bile prve u grupi i to dokazuje da smo stvarno dale svoj maksimum. Šteta je što smo u polufinalu izgubile protiv reprezentacije Brazila, ali prevazišle smo to i uspele da se protiv selekcije Kine izborimo za bronzanu medalju – izjavila je po dolasku u Beograd Bojana Milenković.

Nakon kraćeg predaha reprezentaciju Srbije očekuju pripreme za Evropsko prvenstvo, a Bojana se nada novom pozivu selektora Zorana Terzića.

Sledi Evropsko prvenstvo. Najviše bih volela da budem deo repreezntacije Srbije na još jednom velikom takmičenju. San svakog igrača je da bude član seniorske reprezntacije i nadam se da ću ponovo biti u sastavu ekipe – rekla je Milenkovićeva.

Još jednom sve čestitke Bojani i reprezentaciji Srbije na ostvarenom uspehu u Gran priju!

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji