Oct 6, 2017

Svečani prijem za Bojanu Milenković

Odbojkaški klub Crvena zvezda organizovao je svečani prijem u trofejnoj sali kluba za Bojanu Milenković, koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Bakuu.

Svečanom prijemu prisustvovali su Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda, Dejan Bojović, sportski direktor, Siniša Pantović, tim menadžer, Zoran Avramović, direktor Crvena zvezda marketinga, stručni štab i seniorska ekipa, kao i najtalentovanije odbojkašice, pionirke, kadetkinje i juniorke crveno-belih.

Tom prilikom Ana Avramović, generalni direktor kluba, je uručila Milenkovićevoj cveće i nagradu, a Zoran Avramović, direktor Crvena zvezda marketinga joj je predao specijalni kolaž “Bojana – Naše zlato!”.

Zahvalila bih se svima koji su učestvovali u organizaciji ovog prijema. Zaista su me prijatno i lepo iznenadili. Zahvalila bih se i svim devojkama što su izdvojile slobodno vreme da dođu danas i podrže me. Sigurna sam i nadam se da će i ubuduće biti povoda za ovakve događaje i slavlje. I stvarno je veoma lepo biti ponovo u svom klubu i videti sve posle dužeg vremena – izjavila je zlatna odbojkašica Bojana Milenković.

Usledila je zajednička fotografija za uspomenu, a potom su odbojkašice nastavile druženje uz tortu.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji