Nov 8, 2017

Derbi Crvene zvezde i Vizure otvara 5. kolo

Odbojkašice Crvene zvezde i Vizure otvoriće derbi utakmicom 5. kolo BPŠ Superlige Srbije. Meč počinje u četvrtak u 16 časova uz direktan TV prenos na RTS-u.

Crveno-bele se nalaze u odličnoj formi. Nepobedive su na početku sezone, sa četiri trijumfa u Superligi i jednim u Kupu Srbije. Ekipa se uigrala i možemo da očekujemo dobre rezultate na kraju sezone.

Polako dolazimo do željene forme i mislim da je odličan trenutak da igramo protiv Vizure. Odigrale smo odlično prvih par utakmica i dobro smo se uigrale. Mislim da će biti teška utakmica, ali smatram da posedujemo određen kvalitet koji treba da dokažemo na terenu da bismo ostvarili rezultat koji želimo – izjavila je Kristina Đurić, tehničar Crvene zvezde.

Rezultatima na početku sezone Crvena zvezda i Vizura su pokazale da su dve najkvalitetnije ekipe u Srbiji.

Zvezda i Vizura su dve najkvalitetnije ekipe u Srbiji. Mislim da će svaka utakmica biti teška. I prošle sezone smo odigrali skoro svaki meč u pet setova i igrala se jako dobra odbojka. Na žalost rezultat je tada bio na strani Vizure, ali sada smo iskusnije za jednu sezonu i nadam se da će ove godine biti drugačije – zaključila je Kristina Đurić.

Utakmica 5. kola BPŠ Superlige Srbije između Crvene zvedze i Vizure igra se u četvrtak 9. novembra od 16 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu, uz direktan TV prenos na RTS-u. Ulaznice za meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Svetlana Zotović i Branislav Jovančić.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji