Jun 7, 2018

Vlado Petković prvo pojačanje Crvene zvezde!

Muška seniorska ekipa Crvene zvezde dobila je veliko pojačanje za narednu sezonu. U naš klub se vratio proslavljeni reprezentativac Vlado Petković!

Petković je potpisao ugovor u prisustvu Ane Avramović, generalnog direktora, Dejana Bojovića, sportskog direktora i Danila Mrđe, tim menadžera i člana UO OK Crvena zvezda.

Utisci su sjajni. Nadam se da ćemo imati veoma uspešnu sezonu. Ekipa je sastavljena od dosta mladih igrača i mislim da će spoj mladosti i iskustva doneti željeni rezultat – izjavio je novi-stari tehničar crveno-belih.

Petković je sa Crvenom zvezdom osvojio šampionsku titulu 2003. godine, a tada je njegov saigrač u timu bio Dejan Bojović, sada sportski direktor.

Odluka Odbojkaškog kluba Crvena zvezda da se polako vraćaju bivši reprezntativci i nekadašnji članovi crveno-belih u klub i da polako preuzimaju bitne uloge u ekipi i timu je ispravna i mislim da će to doneti rezultata u budućnosti – istakao je Petković.

Sportski direktor Dejan Bojović nije krio zadovoljstvo nakon povratka Vlade Petkovića u Crvenu zvezdu.

Sigurno je najzvučnije ime u ovom prelaznom roku u Superligi. Vlado sa kilogramima zlata i mnogobrojnim medaljama u toku svoje karijere, je i bivši kapiten Crvene zvezde, osvajač šampionske titule sa Crvenom zvezdom, mislim da smo napravili jednu veoma veliku stvar, pre svega za naše mlade igrače i za neke buduće rezultate našeg kluba. Vlado je jako željan da se na pravi način vrati u srpsku odbojku posle velike i značajne inostrane i reprezentativne karijere. Svi smo veoma uzbuđeni u klubu što smo uspeli da se dogovorimo i što ulazimo u sledeću sezonu sa ovakvim pojačanjem – rekao je Dejan Bojović.

Nakon Crvene zvezde Petković je nastupao, između ostalih, i za Vuri Kapital (Koreja), ACH Volej Bled (Slovenija), San Đustino (Italija), Beledijespor (Turska), PAOK (Grčka)…

Sa nacionalnom reprezentacijom je osvojio mnogobrojne medalje, a najznačajnije su zlato sa Evropskog prvenstva 2011. godine i bronza sa Svetskog prvenstva 2010. godine.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji