Sep 27, 2018

Crveno-beli u novu sezonu kreću iz Novog Pazara

Derbijem protiv Novog Pazara, na gostovanju, u petak (18 časova) odbojkaši Crvene zvezde ulaze u novu 2018/19 sezonu.

Žrebom je odlučeno da crveno-beli u 1. kolu BPŠ Superlige igraju u Novom Pazaru protiv osvajača Kupa Srbije.

U novu sezonu krećemo sa sigruno jednim od najtežih gostovanja. Ekipa Novog Pazara samim tim što je dovela Aleksandra Blagojevića i Vuka Milutinovića pokazala je ambiciju za najviši mogući rezultat ove sezone i to sve predtavlja jedan veliki izazov za nas – izjavio je Dragan Kobiljski, trener odbojkaša Crvene zvezde.

Naši odbojkaši su uspešno okončali pripreme za novu sezonu. Iako je Kobiljski imao obaveze sa reprezentacijom Irana, plan i program priprema bio je detaljno utvrđen, a sve je u delo sproveo drugi trener muške seniorske ekipe Crvene zvezde Tomislav Kukanjac.

Pripreme je vodio drugi trener Tomislav Kukanjac i pošto dosta dugo zajedno radimo to je sistem koji je dobro poznat igračima, tako da se način rada na pripremama nije menjao u odnosu na protekle sezone. Što se tiče pripremnih utakmica, sve je prošlo kako treba, probali smo sve igrače na različitim pozicijama i zadnje tri utakmice odigrali smo na vrlo zadovoljavajućem nivou za ovaj momenat – konstatovao je Kobiljski koji je dodao da će ekipa u Novi Pazar putovati u kompletnom sastavu i spremna za nove izazove.

Utakmica 1. kola BPŠ Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u petak 28. septembra od 18 časova u dvorani Pendik u Novom Pazaru. Meč će suditi Predrag Balandžić i Đorđe Zelenović.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji