Dec 26, 2018

Luka Tadić najbolji mladi odbojkaš Srbije u 2018.

U beogradskom hotelu Kraun Plaza održan je tradicionalni Novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Srbije, na kojem su podeljene nagrade najboljim pojedincima.

Za najboljeg mladog odbojkaša Srbije u protekloj godini proglašen je odbojkaš Crvene zvezde Luka Tadić.

U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medijskih kuća, goste je pozdravio Zoran Gajić, predsednik OSS. Na početku Koktela, Bojana Milenković, svetska šampionka iz Japana, unela je pehar osvojen u Jokohami, praćena gromoglasnim aplauzom.

Koktelu su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik CEV, Njegova ekselencija, Đunići Marujama, izvanredni i opunomoćeni ambasador Japana u Srbiji, Božidar Maljković, predsednik OKS, Đorđe Višacki, generalni sekretar OKS, i Žarko Zečević, potpredsednik OKS.

Najuspešnije ekipe u odbojci na pesku su Gorana Mrđan i Aleksandra Aleksić u ženskoj, odnosno Lazar Kolarić i Stefan Basta u muškoj konkurenciji.

Sara Carić, odbojkašica Vizure iz Rume i Luka Tadić, odbojkaš Crvene zvezde, proglašeni su za najbolje mlade odbojkaše u Srbiji u 2018.

Zoran Gajić, predsednik OSS, predao je Milutinu Popoviću, predsedniku OS Republike Srpske, “Specijalnu plaketu OSS” za dugogodišnju uspešnu saradnju.

Tijana Bošković je najbolja odbojkašica Srbije u 2018, a Uroš Kovačević najbolji odbojkaš u ovoj godini.

Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, aktuelnih svetskih šampionki, najbolji trener Evrope u 2018, po izboru CEV, najbolji trener u Srbiji u izboru OKS i nekadašnji trener Crvene zvezde proglašen je za najboljeg trenera u 2018. u izboru Odbojkaškog saveza Srbije.

Potom je mr Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, svečano saopštio da će Banka Poštanska štedionica u naredne 4 godine, do 2022, biti generalni sponzor Odbojkaškog Saveza Srbije.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji