Dec 18, 2018

Svetska prvakinja u Crvenoj zvezdi!

Novo pojačanje Crvene zvezde je reprezentativka Srbije Tijana Malešević!

Tijana već neko vreme trenira sa ekipom Crvene zvezde, pa su se klub i proslavljena odbojkašica dogovorili da u narednom periodu nastupa za crveno-bele.

S obzirom na to da treniram sa Crvenom zvezdom već duže vreme lako smo se dogovorili oko saradnje. Hvala Ani Avramović i upravi kluba, kao i treneru Aleksandru Vladisavljevu, koji su mi dopustili da treniram sa ekipom sve ovo vreme nakon završetka Svetskog prvenstva i da ostanem u formi. Pošto nemam angažman došli smo na ideju da pomognem i da igram utakmice za Crvenu zvezdu. Veoma se radujem nastupima za crveno-bele – izjavila je Maleševićeva.

Svoje veliko iskustvo i znanje Tijana će preneti na naše mlade odbojkašice.

Već par meseci treniram sa devojkama i sprijateljili smo se. Verujem da će i njima dosta značiti, kao i Saletu, pošto im na treninzima donosim sigurnost i iskustvo, gde one dosta toga mogu da vide i nauče i raduje me što mogu svoje iskustvo da im prenesem – zaključila je Tijana.

Tijana Malešević igra na poziciji primača servisa. Rođena je 18. marta 1991. godine u Užicu. Sa reprezentacijom Srbije osvojila je Svetsko prvenstvo koje je ove godine održano u Japanu. U svojoj bogatoj riznici, između ostalog, ima i dve zlatne medalje sa Evropskog prvenstva, srebro sa Olimpijskih igara 2016. godine, kao i srebro sa Svetskog Kupa 2015. Nastuapala je za Jedinstvo iz Užica, Volero (Švajcarska), Pilu (Poljska), Prostečjov (Češka), Beledijespor (Turska), Novaru (Italija), Osasko (Brazil) i CSM Volej Albu (Rumunija) sa kojom je prošle sezone bila finalista Lige šampiona.

Dobro došla Tijana!

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji