Sep 25, 2019

Crvena zvezda u opremi Ardu Sporta

Odbojkaški klub Crvena zvezda i kompanija Ardu Sport iz Užica održali su zajedničku konferenciju za medije na kojoj su ozvaničili saradnju.

U Pres centru SD Crvena zvezda naš klub je potpisao Ugovor o tehničkom sponzorstvu sa kompanijom Ardu Sport. Ugovor su potpisali Aleksandar Arsić, vlasnik i generalni direktor kompanije Ardu Sport i Ana Avramović, generalni direktor OK Crvena zvezda.

Drago mi je da možemo da objavimo da ćemo danas potpisati ugovor sa kompanijom Ardu Sport iz Užica koja će biti naš zvanični snabdevač sportske opreme u naredne tri godine. Nadam se da ćemo mi svojim rezultatima doprineti da kompanija proširi svoju oblast i broj klubova koji će nositi njenu opremu, ali je sigurno da ćemo biti i pravi promoteri za odbojkašku opremu. Poželela bih da ovo naše partnerstvo bude uspešno i dugotrajno – istakla je Ana Avramović.

Prisutne je pozdravio i vlasnik i generalni direktor Ardu Sporta g. Aleksandar Arsić.

Od početka naš koncept je da napravimo saradnju sa klubovima koji su vezani za Fakultet sporta i upravo iz tog razloga apelujem na ove mlade ljude da završavaju svoje škole koje će im mnogo značiti na kraju igračke karijere. Taj duh Zapadne Srbije i duh DIF-a nosimo kroz gene naše firme. Crvena zvezda je logičan sled i jedna stepenica više za našu kompaniju. Do sada smo imali, uslovno rečeno, male klubove, imamo i klubove širom Evrope, ali Crvena zvezda je najzvučnije ime. Saradnja sa crveno-belima će nas učiniti boljim i verujem da će klub imati puno dobrih rezultata u našoj opremi – rekao je Arsić.

Odbojkašice i odbojkaši Crvene zvezde, kao i prijatelji i predstavnici medija, dobili su prigodne poklone Ardu Sporta, kompanije koja će u naredne tri sezone biti zvanični snabdevač sportske opreme crveno-belih.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji