Oct 3, 2019

Crveno-bele u Subotici na početku sezone

Odbojkašice Crvene zvezde u petak (19 časova) započinju novu sezonu. U 1. kolu BPŠ Superlige Srbije crveno-bele će gostovati Spartaku u Subotici.

Startujemo u Subotici gde zna da bude poprilično neugodno gostovanje. Videćemo kako će funkcionisati ovaj naš prilično nov tim, sa puno novih mladih igračica. Mislim da smo dobro radili u pripremnom periodu, bez obzira na moje odsustvo, kao i Mile Đorđević, jer smo se mi tek pre nekoliko dana vratili sa Svetskog kupa u Japanu. Ostatak stručnog štaba je uradio dobar posao što su rezultati na “Šakotinom memorijalu” i pokazali – rekao je Aleksandar Vladisavljev, prvi trener ženske seniorske ekipe Crvene zvezde.

Novi početak, novi zadaci, novi izazovi…

Idemo na gostovanje u Subotici sa željom da pobedom počnemo novu sezonu. Mislim da smo kvalitetnija ekipa i da ćemo uz želju da pokažemo šta znamo i koliko možemo biti u situaciji da utakmicu rešimo u našu korist i da u dobrom raspoloženju započnemo novu sezonu – poručio je Vladisavljev.

Utakmica 1. kola BPŠ Superlige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde igra se u petak 4. oktobra od 19 časova u Hali sportova “Dudova šuma” u Subotici. Meč će suditi Jovana Vuković i Vladan Todorović.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji