Oct 2, 2019

Zvezda sezonu počinje borbom za trofej Superkupa

Utakmicom Superkupa Srbije između Vojvodine NS seme i Crvene zvezde počinje nova odbojkaška sezona u Srbiji.

Vojvodina kao aktuelni šampion Srbije dočekuje u Novom Sadu naše odbojkaše koji su u prethodnoj sezoni osvojili Kup Srbije.

Pripremni period je prošao, a trener odbojkaša Crvene zvezde Tomislav Kukanjac ne krije zadovoljstvo.

Ceo pripremni period smo proveli zajedno i sve je proteklo u najboljem redu. Odigrali smo desetak prijateljskih utakmica. Ekipa je u dobrom stanju. Igrali smo i nekoliko pripremnih mečeva sa rivalima iz Superlige na kojima ssmo pobeđivali i videli gde se nalazimo u odnosu na njih. Jedva čekamo da počne sezona – rekao je šef stručnog štaba beogradskih crveno-belih.

Obe ekipe su doživele dosta promena u igračkom kadru.

Ekipa Vojvodine je dosta promenjena u odnosu na prethodnu sezonu i imaju dosta novih igrača. Ni mi, kao ni oni, ne znamo šta možemo da očekujemo od te utakmice. Dobro smo se pripremili, uigrali se i verujem da smo spremni za borbu za Superkup.

Samo dva dana nakon Superkupa Srbije Vojvodina i Crvena zvezda će odigrati novi meč u Novom Sadu, u okviru 1. kola BPŠ Superlige.

Utakmica Superkupa je i dobra uvertira za početak prvenstva i prilika da izvučemo pouke, da ispravimo neke stvari i probamo da odigramo bolju utakmicu – istakao je Kukanjac.

Utakmica Superkupa Srbije između Vojvodine NS seme i Crvene zvezde igra se u četvrtak 3. oktobra od 19 časova u maloj sali SPC Vojvodina u Novom Sadu, uz direktan prenos na RTS-u. Meč će suditi Stanislava Simić i Dejan Rogić.

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji