Mar 3, 2021

Jedinstvu prva runda u Play-off-u

Prvoj utakmici Četvrtfinala Play-off-a za seniorke Jedinstvo iz Stare Pazove je pobedilo Crvenu zvezdu rezultatom 3:1  (25:20, 21:25, 25:16, 25:23).

Postava Crvene zvezde u sastavu: Đorđević-Taubner, Milunović-Sajić, Vučićević-Delić i libero Vukomanović je u susret ušla prilično nervozno. Prvi set je počeo vođstvom gošći koje su do kraja zadržale početnu prednost. Igračice Jedinstva su prikazale disciplinovanu igru u polju, dok u našem delu terena nije bilo tečne igre.

U drugom setu je na poziciji korektora bila Anja Ašonja koja je zamenila Taru Taubner, dok je umesto srednjeg blokera Jelene Delić zaigrala Isidora Rodić. Do prvog tehničkog tajma auta se videla izjednačena igra sa obe strane, da bi zatim naše devojke preuzele inicijativu. Prijem servisa je bio precizan, a i polju su zaigrale požrtvovano. Anja Ašonja je serijom sjajnih servisa potvrdila dominaciju Crvene zvezde u ovom setu.

Na početku trećeg dela igre – hladan tuš za crveno bele. Posle nekoliko loših prijema servisa uvukla se nesigurnost u redove našeg tima i protivnik je uspeo da povede sa neverovatnih 12:0. Prvi trener Crvene zvezde, Aleksandar Vladisavljev, je napravio nekoliko izmena u ovom setu i Crvena zvezda završava na pristojnih šesnaest poena.

Četvrti set je počeo sa Simić Jovanom na poziciji tehničara. Do polovine seta se lomio rezultat, a onda su gošće ostvarile značajnu prednost i povele 14:20. Kada je izgledalo da će set rutinski privesti kraju, naše devojke su se probudile. Blok je proradio, a i sa servis linije su bile odlične. Ušlo se u neizvesnu završnicu u kojoj je sreća bila na strani gošći koje su ovaj poslednji set dobile na razliku.

Najefikasnija igračica utakmice je bila Vanja Savić sa 20 poena, dok su u Crvenoj zvezdi po petnaest poena osvojile Nevena Sajić i Milica Milunović.

Drugi susret Četvrtfinala Play-off-a će se odigrati u Staroj Pazovi, 06. marta.

CRVENA ZVEZDA – JEDINSTVO  1:3  (20:25, 25:21, 16:25, 23:25)

Beograd, dvorana: USC Voždovac.  Sudije: Mirko Janković i Đorđe Zelenović

CRVENA ZVEZDA: Taubner T. 4, Cvetković T. 3, Rodić I. 8, Vukomanović K., (libero), Sajić N. 15, Milunović M. 15, Đorđević M. 2, Ašonja A. 14, Vučićević S. 7, Delić J. , Simić J.    Nisu igrale: Jovanović J. i Stanković K. (libero)     Trener: Aleksandar Vladisavljev

JEDINSTVO:  Milanović I. 4, Osmajić M. 3, Medved M. (libero), Kockarević I. 19, Nedeljković I., Glušac M 11, Jonjev A. 3, Savić V. 20, Tica B. 9, Pavlašević A. (libero), Đokić V. 4    Nije igrala: Lazović I.    Trener: Jovo Caković

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji