Apr 13, 2021

Crvena zvezda i Zavod za sport i medicinu sporta potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

Odbojkaški klub Crvena zvezda i Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije potpisali su danas ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Ugovor su u Centru Zavoda na Košutnjaku potpisali gospodin Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije i gospodin Nikola Rosić, generalni direktor OK Crvena zvezda.

Uz testiranja i korišćenjе svih kapaciteta renomirane institucije i jedine specijalizovane ustanove čije su primarne oblasti sport i medicina sporta saradnja će sportistima OK Crvena zvezda omogućiti i besplatna pcr testiranja.

Znači mnogo za OK Crvena zvezda to što će Zavod za sport i medicinu sporta voditi brigu o našim najmlađim sportistima i našim seniorima. Kao reprezentativac sam proveo skoro 20 godina u Zavodu, koji mi je svake godine pomagao da unapredim sebe. Smatram da je veoma značajan korak to što će se upravo Zavod brinuti o našim najmlađima, odbojkašima i odbojkašicama prvog tima, istakao je Nikola Rosić prilikom potpisavanja ugovora.

Istraživanja Zavoda za sport i medicinu sporta su prava riznica dragocenih podataka za kreiranje najviših dostignuća u vrhunskom sportu.

Kao što sam i ja od početka svoje karijere pratio svoj razvojni put, tako smatram da će Zavod upravo tome doprineti, da naši sportisti na najbolji mogući način omoguće sebi da na psihološkom, zdravstvenom, i na fizičkom planu, napreduju iz godine u godinu.

Gospodin Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta, čestitao je novom generalnom direktoru OK Crvena zvezda Nikoli Rosiću na imenovanju.

Želim ovom prilikom da čestitam Nikoli Rosiću na imenovanju. Vidim da je na pravom putu, vidim da će njegov put, kao i njegova karijera, ići uzlaznom putanjom. To mu želim od srca, i imaće podršku i pomoć nas kao institucije koja vodi računa o vrhunskim sportistima. Kao što je Nikola i rekao, ova saradnja daje mogućnost svim sportistima OK Crvena zvezda da budu zdravstveno, psihološki i motorički testirani ovde, u instituciji koja je renomirana i zaslužna za sve medalje naših vrhunskih sportista. 

Potpisivanje ugovora sa Zavodom za sport i medicinu sporta jedan je od prvih poteza u kreiranju sistema i omogućavanju najboljih uslova.

Potpisali smo i ugovore sa trenerima muške i ženske ekipe, to je bio neminovan potez, da bismo uz struku oformili i mišljenje o pojačanjima, koja su nam potrebna kako bismo ostvarili naše ciljeve i ambicije u narednoj sezoni.

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je značaj i prioritet mlađih kategorija.

Naš prioritet i cilj, kojem će Zavod za sport i medicinu sporta mnogo doprineti, jeste da vratimo mlađe kategorije. Da Crvena zvezda bude prepoznatljiva i u Srbiji i u inostranstvu kao neko ko ima najbolji sistem mlađih kategorija. Da iz zdravih korena, zdrave osnove, budemo jednog dana šampionski klub. 

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji