Dec 22, 2021

CRVENA ZVEZDA PROMENILA TRENERA ŽENSKE EKIPE

Milan Gršić novi šef struke

Milan Gršić novi je trener odbojkašica Crvene zvezde. Posle šest godina vratio se među crveno-bele i na kormilu zamenio Aleksandra Vladisavljeva.

Nikola Rosić, generalni direktor OK Crvena zvezda, istakao je da je rastanak sa Vladisavljevim bio prijateljski i iskoristio priliku da se sada već bivšem treneru još jednom zahvali na dosadašnjem radu, rezultatima, i na tragu koji je ostavio u Crvenoj Zvezdi u kojoj je radio pune tri godine.

– Mi moramo da krenemo dalje i mislimo da za naše ciljeve, a to su sigurno oba trofeja ove godine u ženskoj ekipi, potrebna nam je nova energija, jedna prava energija. Želeli smo da šansu damo Milanu Gršiću jednu lepu šansu, lepu priliku da zajedno sa nama i on i ekipa ostvari svoje ambicije.

Milan Vujko, član UO OK Crvena zvezda, se, takođe, zahvalio Vladisavljevu na svemu što je uradio za Zvezdu u prethodnom period i izrazio nadu da će promena doneti još bolje rezultate. Vujko je potvrdio da ambicije crveno-belih ostaju iste.

– Ambicije su osvajanje obe titule, i Kup i prvenstvo i da ostvarimo što bolje rezultate na evropskom putu. Mislimo da Milan ima jednu pozitivnu energiju kao mlad trener koji se već dokazao i da će nam on pomoći da napravimo još bolje rezultate nego do sad.

Milan Gršić je naglasio da je svim “Zvezdašima” izuzetno drago što je “Zvezda” ponovo konkurentna da osvaja trofeje, kako u ženskoj tako i muškoj u konkurenciji i istakao da je to možda i najvažnija vest ove godine za sve koji su ranije bili deo ovog kluba.

–  Prvo bih se zahvalio ljudima koji vode ovaj kluba na ukazanom poverenju i drago mi je što misle da ja mogu da im pomognem. Meni je takođe posebno drago da mogu da budem deo ambicija kluba kao što je “Crvena Zvezda”. Znamo svi da bez obzira na to koju ekipu imamo da su uvek ambicije najviše, da je to osvajanje Kupa i Prvenstva, odlazak naravno posle i u Evropu. Mogu da garantujem da ćemo se potruditi da ove rezultate, koje je i do sada klub postigao, pokušamo da još bolje odradimo posao i da na kraju ove godine pričamo o ostavrenom rezultatu.

Milan Gršić je već bio deo Crvene zvezde kao asistent u Stručnom štabu. U klub iz Ljutice Bogdana vraća se sa iskustvom rada iz reprezentativnih selekcija Srbije, ali i klubova TENT, Novi Pazar i Pafos. Gršić nije jedino novo ime u stručnom štabu crveno-belih dama. Stručnom štabu se priključio i Vanja Banković kondicioni trener ženske reprezentacije Srbije. Reč je o stručnjaku svetskog renomea za koga svi u Zvezdi veruju da će pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Debi na klupi seniorskog tima Zvezde Gršić će imati već u petak u poslednjem meču u 2021.godini kad će crveno-bele na “Banjici” ugostiti Inđiju. Utakmica se igra u 18,30.

 

 

 

 

 

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji