Jan 6, 2022

Odbojkaši Zvezde uputili snažnu podršku Novaku Đokoviću

Odbojkaši i odbojkašice Crvene zvezde uputili su snažnu podršku Novaku Đokoviću, prvom reketu sveta da izdrži i prebrodi neviđenu torturu kojom je na žalost podrvgnut u ovim momentima u Australiji.
Najbolji teniser sveta doleteo je u Australiju kako bi učestvovao na prvom Gran slem turniru u godini, koji je do sada čak devet puta osvajao. Iako je dobio medicinsko izuzeće za učešće na turniru, australijske vlasti su ga, kako su naveli zbog nepravilnosti u popunjenom formularu, zadržali u pritvoru. Na žalost, bez ikakvog valjanog razloga, najboljeg tenisera sveta i sportistu koga podržava ceo svet, vlasti Australije su slobodno možemo reći zatvorile u hotelu za migrante i odbile da mu izdaju vizu za ulazak u zemlju.
Na žalost uprkos molbama, Novak je i dalje zatvoren u maloj sobi, punoj buba i u uslovima nedostojnim čoveka.
Na žalost na ovaj sveti dan, Badnji dan prisustvujemo i posmatramo možda jedan od najsramnijih poteza ikada iskazanim prema jednom vrhunskom sportisti.
Novak Đoković najbolji teniser sveta koji je poznat i po humanitarnom radu i kao neko ko je pomogao i pomaže svima, a pomogao je i Australiji kad god je potrebno, sada doživljava neviđenu torturu upravo od vlasti ove zemlje.

Upravo zato odbojkaši i odbojkašice Crvene zvezde šalju snažnu podršku Novaku Đokoviću, najboljem sportisti Srbije i sveta da izdrži i pobedi i u ovoj životnoj situaciji jer predaja nikada nije bila tvoja opcija !

Linkovi

image image image image image image

Brojač

get web tracker

ODBOJKAŠKI KLUB NAJBOLJI

1972.1997. 2002. 2003. 2004. 2008. 2011. 2012.

Mediji